НАРАЧАЈТЕ АНОНИМНО! ВНЕСЕТЕ САМО ИМЕ И ХХХ ВО ПОЛЕТО ЗА ПРЕЗИМЕ!

Ако е нарачката за Скопје, не е потребно дури ни име.

Ако сте од Скопје, изберете бесплатна достава до пред продавница.

Sale!

Секси Комплет Медицинска Сестра – Универзална големина

Original price was: 1,690 ден.Current price is: 1,490 ден.

Медицинска сестра – сет додатоци,Секси комплет од боди, чорапи, капа и стетоскоп. Изработен е од мек материјал. Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Материјал: Полиестер 88%, еластин 12%

Погледнете како дискретно и неутрално ги пакуваме пратките!

(+389) 75-455-953 11-20 часот

ПИШЕТЕ НИ НА ФЕЈСБУК

НАРАЧАЈТЕ ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

ИСПОРАКА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

НАШИТЕ ЦЕНИ СЕ НАЈНИСКИ ВО РЕГИОНОТ

КАЈ НАС ДОБИВАТЕ НАЈМНОГУ ЗА ВАШИТЕ ПАРИ!

Sale!

Секси Комплет Медицинска Сестра – Универзална големина

Original price was: 1,690 ден.Current price is: 1,490 ден.

Медицинска сестра – сет додатоци,Секси комплет од боди, чорапи, капа и стетоскоп. Изработен е од мек материјал. Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Материјал: Полиестер 88%, еластин 12%

Погледнете како дискретно и неутрално ги пакуваме пратките!

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ПОБАРАЈТЕ ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАШИТЕ ЦЕНИ СЕ НАЈНИСКИ ВО РЕГИОНОТ

КАЈ НАС ДОБИВАТЕ НАЈМНОГУ ЗА ВАШИТЕ ПАРИ!

Sale!

Секси Комплет Медицинска Сестра – Универзална големина

Original price was: 1,690 ден.Current price is: 1,490 ден.

Медицинска сестра – сет додатоци,Секси комплет од боди, чорапи, капа и стетоскоп. Изработен е од мек материјал. Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Материјал: Полиестер 88%, еластин 12%

Погледнете како дискретно и неутрално ги пакуваме пратките!

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ПОБАРАЈТЕ ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податици се целосно заштитени!

Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!