Овие се нашите закони за дискретна испорака на кои секогаш се придржуваме:

Основни принципи за испорака:

  • Доставувачот не знае што има во пакетот
    Ако сте надвор од Скопје, пакетот пристигнува во карго-базата. Тие не го носат дома, освен ако не го побарате тоа сами.
  • Пакетот е неутрален/дискретен/необележан
  • Не е напишано име на компанија кое што асоцира на содржината.
  • На пакетот не стои никаква ознака што укажува на содржината.
  • Цената на испорака е 150 денари насекаде.
  • Му плаќате во готово на доставувачот.

Испорака во Скопје

Нарачките за територијата на Скопје, во повеќето случаи се доставуваат до дома истиот ден а доколку е можно во рок од неколку часа. Цената на испорака е 150 денари.

Испорака надвор од Скопје

Нарачките надвор од Скопје, направени до 14,00 часот, се испорачуваат веднаш преку Карго Експрес. Ова значи дека дискретно спакуваниот пакет ќе пристигне во базата на карго експрес во вашиот град следниот работен ден. Карго-услугата ја опфаќа територијата на Македонија во градовите.